Hjemmesidekonstruktion og SoMe-contentmanager i et startup

Studiejob
Sidst opdateret 18-05-2021
Ansøgningsfrist: 17-05-2021
Ansættelse: Hurtigst muligt

Lubdub productions er et start-up der specialiserer sig i medicinske podcasts til sundshedssektoren. Vi er en gruppe læger, sygeplejersker og medicinstuderende, der arbejder med 2 primære projekter. 1. Udvikling og produktion af patientinformation for hospitaler og speciallæger, samt 2. det medicinske pensum i 10 minutters-udsendelser, som kan høres på vej til og fra universitetet af studerende.


Vi startede i juli 2020 og det går hastigt fremad med både kunder og lyttere. Derfor leder vi nu efter en studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at bygge vores første hjemmeside og opdatere den, lave SoMe-content til vores profil på FB og LinkedIn, samt evt. rådgive vores kunder i hvordan de bedst får promoveret deres podcasts for at nå deres målgruppe og producerer SoMe-content til dem.


Hjemmesiden skal bygges som et drag-and-drop og SoMe-indholdet vil primært bestå i at få tilsendt emner, billeder og videoer der skal skrives opslag om.


Vi er et ungt team og tonen blandt os er imødekommende, humoristisk og vi vil hellere løse vores opgaver med en god følelse i maven, end vi vil stresse afsted.


Vi søger en studerende, der har lyst til at lære og udvikle sammen med os. Vi tager rigtigt godt imod folk med egne meninger, om hvad der virker og vi ser meget gerne at man har erfaring med at bygge hjemmesider. Man skal helst have minimum 1 år tilbage af sit studie. 


Timelønnen er 140 kr/t der udbetales som b-honorar og man kan forvente 2-3 timers arbejde/uge. Vi har ikke noget fast kontor og arbejdet skal derfor primært udføres fra dit eget hjem. Fysiske møder forekommer, men vi foretrækker at ordne det meste online.

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du skrive til Morten på Lubdubpodcasts@gmail.com


Vi håber du sidder og tænker at det lyder spændende og at du har lyst til at være med til at bygge vores virksomhed op og drikke en fredagsøl med os engang imellem.


Venlig hilsen


Morten Ruge

LubDub productions

Type:
Studiejob
Lokation:
Nørre Allé 41, 2200 København
Ansøgningsfrist:
17-05-2021
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Multimediedesigner 
Del annoncen