VVS-installatør

Praktik
Sidst opdateret 09-10-2023
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelse: Løbende

Hos EKAS har vi forrygende travlt. Og vi har mange spændende projekter i ordrebogen
og vi søger derfor en ambitiøs VVS-installatør-studerende.

Om jobbet

For den rette kandidat er der tale om en rolle som projekterende på diverse renoverings-projekter herunder tværfaglig koordinering og samarbejde med arkitekter og ingeniører og arbejde med tilstandsvurderinger.
Du bliver en del af vores team af dygtige og engagerede medarbejdere, der hver især bidrager til en positiv indgangsvinkel til kunder og kolleger.
Du skal synes, at beregninger og projektsamarbejde er sjovt og du skal også selv have lyst til at have fingrene med i projekteringen.
Du har en positiv tilgang til dine opgaver, hvor du med din energi og gå-på-mod bidrager til kreativ tænkning og innovative løsninger. Og du er tilmed god i formidlingen af disse. Du er fagligt ambitiøs, og du er i stand til at træffe fagligt gode beslutninger.

Din profil

Du har eventuelt en håndværksmæssig uddannelse. Du synes at projektsamarbejde er sjovt og du skal også selv have lyst til at være med i projekteringen. 
Du er teoretisk velfunderet indenfor VVS-installationer. 

Om EKAS

EKAS er et rådgivende ingeniørfirma med høj faglighed. Firmaet blev etableret i 1958.
Hos EKAS er vi 15 passionerede medarbejdere der arbejder for boligforeninger, boligselskaber og private kunder. EKAS’ væsentligste arbejdsområder ligger inden for den eksisterende bygningsmasse i form af tilstandsvurderinger, renoveringer og ombygninger. Herudover udfører de 1- og 5-års eftersyn for Byggeskadefonden og forskellige boligselskaber.

EKAS Rådgivende Ingeniører A/S

Type:
Praktik
Lokation:
Trørød, 2950 Vedbæk
Ansøgningsfrist:
Løbende
Ansættelse:
Løbende
Stillingstype:
Installatør
Del annoncen