JAJA ARCHITECTS SØGER KONSTRUKTØRPRAKTIKANTER TIL FORÅRET 2023

Praktik
Sidst opdateret 19-12-2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: 01-02-2023

Vi leder efter konstruktørpraktikanter, som kan hjælpe os med at tage vores danske projekter fra rendering til realitet. Start februar 2023.

OM JOBBET
Da vi er en forholdsvis lille tegnestue, vil du som konstruktørpraktikant få en central rolle i vores projekteringsteam med mulighed for masser af indflydelse og ansvar. Du kommer til at arbejde sammen med erfarne arkitekter og konstruktører, som gerne deler ud af deres viden og understøtter dig i at lykkes i din rolle.
Vores arbejdsmiljø er uformelt, afslappet og behageligt med højt til loftet og masser af plads til humor og arbejdsglæde. Praktikopholdet er ulønnet, men vi tilbyder gerne den rette kandidat en erkendtlighed for sin indsats i overensstemmelse med reglerne for praktikophold.
Vi brænder for bæredygtighed i byggeriet og forsøger løbende at skubbe til grænserne for anvendelsen af bl.a. træ og biobaserede materialer – men bygbarhed og bygningsfysik er afgørende for den gode arkitektur, og her kommer du ind i billedet.

OM DIG
Som vores nye konstruktørpraktikant kommer du til at arbejde på projekter, hvor sproget er dansk, og derfor er gode danskkundskaber, samt evnen til at læse og forstå reglementer og anvisninger, et krav.
Du skal interessere dig for den gode, bæredygtige detalje og have lyst til at dyrke materialer og byggeteknik. Som konstruktør bliver du en nøgleperson i realiseringen af projekterne og kommer helt ind i maskinrummet på udviklingen af den byggede arkitektur.
Du kommer til at deltage i alle slags møder med bygherrer, samarbejdspartnere og producenter; vi værdsætter derfor at du er nysgerrig, initiativrig, har lyst til at lære (fra dig) og tage ansvar.
Derudover forventer vi, at du er selvkørende i Revit og har BIM-modellering på rygraden – men ikke som dit primære fokus. Håndværksmæssig baggrund er desuden et plus.
Vi snakker både engelsk og dansk på kontoret, og derfor er gode engelskkundskaber yderligere et plus.

SØG NU
Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send din ansøgning, CV samt portfolio til info@jaja.archi. Skriv: ”Konstruktørpraktikant” i emnefeltet, så kommer din mail rigtigt videre i systemet.
Vi holder samtaler løbende, da vi hurtigst muligt ønsker at finde de rette praktikanter til foråret 2023.

OM JAJA
JAJA Architects er en mindre, internationalt orienteret arkitektvirksomhed beliggenhed på Ydre Nørrebro i København.
For øjeblikket projekterer vi bl.a. en transformation af og tilbygning til Bagsværd Observationshjem, som er et demonstrationsprojekt for den nationale strategi for digitalt byggeri og skal leve op til strenge CO2-krav gennem den Frivillige Bæredygtighedsklasse (FBK). Vi tegner også på MiniCO2 Etagehuset i træ, som undersøger og skubber til grænser for, hvordan man bygger etageboliger i træ med lavest mulige CO2-aftryk, og vi projekterer en overdækning til Kimbrertorvet i Aars – også i træ.
Du kan læse mere om os og følge os på https://jaja.archi, Facebook, LinkedIn og Instagram.

KONTAKT
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bygningskonstruktør Christian Bøggild Schuster på:
christian@jaja.archi

Bilag
Praktikant Bygningskonstruktør_2023.pdf
887.071kb
Download

JAJA Architects

Type:
Praktik
Lokation:
JAJA Architects
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
01-02-2023
Stillingstype:
Bygningskonstruktør
Del annoncen