STUDENTERMEDHJÆLPER TIL TECH & STORY LAB, KEA DIGITAL

Studiejob
Sidst opdateret 02-11-2022
Ansøgningsfrist: 01-11-2022
Ansættelse: Hurtigst muligt

Kan du lide at lære om nye digitale teknologier, og er du tilpas med at dele din viden med dine medstuderende? Vil du være en del af et team, der har til opgave at give dine medstuderende praktisk kendskab til nye teknologier som forberedelse til deres videre karriere?

Du bliver en del af et ambitiøst team på KEA Digital, der arbejder for at give dine medstuderende adgang til nyt udstyr og ny teknologi, der kan være relevant for deres uddannelse og fremtidige karriere.

Som vores nye studentermedhjælper vil du bidrage til den daglige drift af Tech & Story Lab (forhenværende Tech Lounge). Vi skaber fysiske og digitale rammer, hvor studerende kan eksperimentere med tidens teknologier og skabe fængende fortællinger. Vi hører også meget gerne dine input og idéer til, hvordan vi kan gøre vores Tech & Story Lab endnu bedre.

Vores fælles kerneopgaver i teamet:

  • Udlån af udstyr: Administration i forhold til at klargøre, udlåne og aflevere udstyr og faciliteter.
  • Vejledning og rådgivning for besøgende: Rådgive studerende og medarbejdere i forhold til Tech & Story Labs ydelser, og hvad der kan tilbydes i forhold til individuelle behov.
  • Udvid din egen viden og indsigt aktivt: Det vil være vigtigt at du holder dig opdateret på den teknologiske udvikling og formidler din indsigt på vores digitale platforme.

Dit bidrag til vores udvalg af teknologier, events og online platforme varierer i overensstemmelse med dine evner og erfaringer. Vi vil være interesseret i at drøfte, hvad du kan bringe til bordet i forhold til:

Teknologier:
- Indsigt og viden om teknologier såsom RaspberryPi, Virtual Reality, Augmented Reality, Arduino m.fl. vil være en fordel.

- Færdigheder og erfaring med brug af foto-, video- og lysudstyr.

- Viden om UX- og usability testing samt kendskab til Adobe Creative-pakken vil være en stor fordel.

- Kendskab til programmering, forskellige programmeringssprog og kodning.

Events:
- Sans for organisering af diverse events, workshops og idéer til formidling af forskellige teknologier.

Vedligeholdelse af vores online platforme:
- Vores hjemmeside på kea.dk.

- Vores site på TOPdesk (Serviceportalen), hvor studerende har mulighed for at udforske og navigere til relevant udstyr.

- Sociale medier – primært Instagram, Facebook & LinkedIn.

VI TILBYDER
Du får et studiejob, hvor du har mulighed for bringe dine kompetencer og din erfaring i spil. Du vil arbejde tæt sammen med manageren i Tech & Story Lab og andre studentermedhjælpere for at danne et mangefacetteret team. Sammen lærer vi af hinanden, bidrager til den videre udvikling af Tech & Story Lab, og skaber en vej fremad som svar på den teknologiske udvikling.

Vi forventer, at du arbejder ca. 10 timer pr. uge, som fastlægges efter nærmere aftale, afhængigt af dit skema på studiet.

Vi håber, at du kan starte i stillingen hurtigst muligt. Ansættelse og løn efter gældende overenskomst for studentermedhjælpere.

DIN FAGLIGE BAGGRUND OG KOMPETENCER
For at bidrage til det professionelle og imødekommende miljø i Tech & Story Lab lægger vi vægt på, at du besidder følgende egenskaber:

Vi forventer, at du kan begå dig mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

Du er en studerende, der i øjeblikket er tilmeldt et uddannelsesprogram ved en af KEAs afdelinger: Digital, Teknik, Design eller Byg.

Personlige egenskaber inkluderer:

  • Du er en holdspiller
  • Du er serviceminded
  • Du har fokus på detaljer
  • Du er metodisk og konsekvent
  • Du er villig til at udvide din viden om digitale teknologier
  • Du er villig til at dele din viden med vores besøgende

ER DU KLAR TIL EN NY UDFORDRING PÅ KEA?

Spørgsmål kan rettes til Frederick Lehmann Rosling på frfr@kea.dk, tlf. 46460442.

Hvis du er klar til at sende din ansøgning, skal du gøre det via søg-knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen er den 1. november 2022.  Vi forventer at invitere til samtaler løbende og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

KEA Københavns Erhvervsakademi

Type:
Studiejob
Lokation:
Guldbergsgade 29N, 2200 Kbh. N
Ansøgningsfrist:
01-11-2022
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Byggekoordinator
Kort- og landmålingstekniker
Bygningskonstruktør
Datamatiker  
Multimediedesigner 
Økonomi og informationsteknologi (PBA)
Digital konceptudvikling (PBA)
Webudvikling (PBA)
Udvid
Del annoncen