Bygningskonstruktør til praktikforløb

Praktik
Sidst opdateret 13-07-2019
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelse: Efter aftale

Er du i gang med en uddannelse som bygningskonstruktør og kunne du tænke dig at komme i praktik i en virksomhed med fingeren på pulsen, og hvor vi har gang i en masse spændende projekter, så er vi lige nu på udkig efter praktikanter til foråret 2019.

Vi kan tilbyde dig en spændende praktikplads i hjertet af Vesterbro med en varieret hverdag, hvor du får konkrete opgaver og prøver kræfter med mange forskellige aspekter af dit kommende fag. Du får mulighed for at varetage et bredt spektrum af opgaver og vi vægter højt, at vores praktikanter bliver udfordret med relevante og lærerige opgaver i løbet af praktikperioden.

Du bliver derfor en del af det daglige team bestående af konstruktører, ingeniører og arkitekter, hvor du får mulighed for at få indblik i alle byggeriets faser og følger projektet fra de første spæde skitser til den endelige udførelse. Vi har derfor er tæt samarbejde, hvad enten om det er ude på byggepladsen eller inde på kontoret, så sparrer vi med hinanden.

Vi stiller krav til vores faglighed og udover almindelige 2D-tegninger, arbejder vi også med BIM og 3D-modeller i Revit med hovedvægt på 3D.

Lyder dette interessant, så send din ansøgning og CV til info@ingemanfischer.dk

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Se også vores powerpoint præsentation fra BYG Karrieredag på KEA.

Bilag
phpK0P2tu.
2976.277kb
Download

Ingeman Fischer ApS

Type:
Praktik
Lokation:
Vesterbro
Ansøgningsfrist:
Løbende
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Bygningskonstruktør
Del annoncen